O ασημένιος Ολυμπιονίκης της κολύμβησης στο Ρίο, Σπύρος Γιαννιώτης, βρέθηκε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας σε σύνδεσμο οπαδών της Λίβερπουλ στη Θεσσαλονίκη, όπου και βραβεύτηκε από τα μέλη του. Κίνηση που δρομολογήθηκε για τις επιτυχίες του, αλλά και για τα θερμά συναισθήματα που τρέφει ο ίδιος για την ομάδα των «Κόκκινων».

«Είναι τιμή μας που έχουμε απόψε κοντά μας τον Ολυμπιονίκη μας, Σπύρο Γιαννιώτη» επισήμανε ο πρόεδρος του Liverpool FC Thessaloniki Branch, Στράτος Σάκκιας, ο οποίος έδωσε στον Γιαννιώτη τιμητική πλακέτα, αλλά και φόρμα της Λίβερπουλ για τον νεογέννητο γιο του, ανακηρύσσοντάς τον παράλληλα και μέλος του συνδέσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κάνετε εξαιρετική δουλειά, χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ, σε περιβάλλον της αγαπημένης ομάδας μου» δήλωσε από τη μεριά του ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος έκανε δώρο στον σύνδεσμο υπογεγραμμένο σκουφάκι του. Ανταποκρίθηκε, επιπλέον, με ευγένεια, στο στενό… μαρκάρισμα που του έκαναν τα μέλη του συνδέσμου, για να βγουν φωτογραφίες μαζί του και να αποσπάσουν αυτόγραφό του.

Ο Γιαννιώτης παρέμεινε στον χώρο, με την ολοκλήρωση της βράβευσής του, για να παρακολουθήσει με τους… ομοϊδεάτες του την αναμέτρηση της Λίβερπουλ για την 26η αγωνιστική της Premier League απέναντι στη Λέστερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης