Το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέκτεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2021 ο Τζέσι Λίνγκαρντ. Ο 24χρονος Άγγλος μεσοεπιθετικός θα αμείβεται με 6.100.000 ευρώ τον χρόνο.

Ο παίκτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν πάντα ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Ήμουν με την ομάδα από την ηλικία των επτά και αισθάνομαι μεγάλη περηφάνια κάθε φορά που φοράω αυτήν τη φανέλα. Το να έχω σκοράρει σε δύο τελικούς κυπέλλων για την ομάδα που υποστηρίζω από μικρός ήταν πάρα πολύ περήφανες στιγμές για εμένα και την οικογένειά μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Ως ομάδα έχουμε ήδη κερδίσει ένα σημαντικό τρόπαιο αυτήν τη σεζόν και ανυπομονώ να μας βοηθήσω να κερδίσουμε πολλά περισσότερα με τον σπουδαίο αυτόν προπονητή. Θα ήθελα να πω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους οπαδούς για αυτήν τη σπουδαία υποστήριξη που πάντα έδιναν σε εμένα και στην ομάδα».

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο, σημείωσε: «Ο Τζέσι βρίσκεται με την ομάδα από την ηλικία των επτά. Είναι πολύ έξυπνος, κάτι το οποίο σε συνδυασμό με την ενέργεια και την ικανότητα είναι αρκετό για έναν παίκτη με σπουδαίο μέλλον μπροστά του. Ο Τζέσι είναι δημοφιλές μέλος του ρόστερ και είμαι ενθουσιασμένος που έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης