Ακόμη και ο Λουίς Φαν Γκάαλ παραδέχθηκε ότι έχει βαρεθεί πολύ βλέποντας το μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει στο παιχνίδι της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή τη σεζόν.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους για την αναμέτρηση της Premier League με την Νιούκαστλ, ο Ολλανδός τεχνικός παραδέχτηκε ότι και εκείνος έχει βρει μερικές από τις επιδόσεις της ομάδας του κουραστικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υπάρχουν αγώνες που μου άρεσαν πολύ. Κόντρα στην Τσέλσι τον περασμένο μήνα μου άρεσε, αλλά το αποτέλεσμα ήταν 0-0 και θα μπορούσαμε να έχουμε χάσει επίσης», είπε. «Υπάρχουν επίσης αγώνες που έχω βαρεθεί ή έχω θυμώσει, επειδή δεν είμαστε οργανωμένοι, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο». Η Γιουνάιτεντ είναι πέμπτη στην κατάταξη της Premier League και έχει κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια της μετά από ένα σερί οκτώ ματς χωρίς νίκη. Η ομάδα έχει επικριθεί για ένα βαρετό στυλ του παιχνιδιού που είναι σε αντίθεση με την επιθετική παράδοση του συλλόγου. Η αποτυχία να νικήσει τη Νιούκαστλ θα αναζωπυρώσει την αμφισβήτηση για τον Φαν Γκάαλ.

«Ηταν ειρωνικοί στην συνάντηση με την κατά Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά αυτή είναι μία αντίδραση των οπαδών και αυτό είναι καλό. Οι παίκτες απογοητεύτηκαν και οι φίλαθλοι ήταν απογοητευμένοι. Αλλά οι οπαδοί πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι δεν μπορεί να παίζεις πάντα φανταστικό ποδόσφαιρο,» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης