Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι έτοιμη ακόμα να κυριαρχήσει στο αγγλικό ποδόσφαιρο, όπως έκανε κατά την φορτωμένη με τρόπαια εποχή του Αλεξ Φέργκιουσον, τόνισε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Μουρίνιο, ο οποίος έχει ήδη κερδίσει ήδη το League Cup στην πρώτη του σεζόν στο τέλος, πιστεύει ότι ο σύλλογος είναι ακόμα μακριά από το να μπορέσει να ανταγωνιστεί για μεγάλα τρόπαια σε σταθερή βάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είμαστε έτοιμοι να κυριαρχήσουμε. Δεν είμαστε έτοιμοι να προσπαθήσουμε και να κερδίσουμε τα πάντα», είπε ο Πορτογάλος, τρίτος μόνιμος προπονητής του συλλόγου, μετά τον Αλεξ Φέργκιουσον, μιλώντας στο BBC. «Λόγω της φύσης του συλλόγου, και του εαυτού μου, είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για κάθε παιχνίδι, κάθε βαθμό. Αλλά υπάρχει ένα κενό μεταξύ της γενικής φιλοδοξίας ενός τέτοιου τεράστιου συλλόγου και αυτό που είμαστε στην πραγματικότητα». Ο Μουρίνιο, ο οποίος κέρδισε τρεις τίτλους πρωταθλήματος σε δύο περιόδους με την Τσέλσι, αμφισβήτησε επίσης τις μεταγραφές του συλλόγου που έγιναν από τον Φαν Γκάαλ, ο οποίος πούλησε τους Γουέλμπεκ, Τσικαρίτο Ερνάντες και Ντι Μαρία.

«Εγώ ποτέ δεν θα πωλούσα Ντι Μαρία, Τσικαρίτο, Γουέλμπεκ, ποτέ με καμία πιθανότητα. Βρήκα ένα θλιβερό σύλλογο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πωλούσε παίκτες που ποτέ δεν θα πουλούσε, και αγόραζε παίκτες που ποτέ δεν θα αγόραζε», πρόσθεσε ο Μουρίνιο που το καλοκαίρι αγόρασε, Ιμπραίμοβιτς, Πογκμπά, Μιχταριάν και Μπέιλι.

Η Γιουνάιτεντ κέρδισε χθες βράδι την Ροστόφ με 1-0 και εξασφάλισε παρουσία στα προημιτελικά του Europa League, ενώ είναι έκτη στην Premier League, 12 παιχνίδια πριν το τέλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης