Κανένα πρόβλημα με τον Ζοζέ Μουρίνιο δεν έχει ο Χένρικ Μχιταριάν. Ο Αρμένιος μέσος παραδέχθηκε ότι θέλει να παίζει βασικός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο το γεγονός ότι αυτό δεν έχει συμβεί έως τώρα δεν το απέδωσε σε λάθος του προπονητή του αλλά σε δικό του.

Ο Μουρίνιο επέμενε ότι ο 27χρονος ήθελε περισσότερο χρόνο προσαρμογής, με τον ποδοσφαιριστή να παραδέχεται ότι κατάλαβε γιατί ο προπονητής του δεν του έδινε τόσο καιρό φανέλα βασικού. Τώρα δηλώνει αποφασισμένος να διατηρήσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα, καθώς έχει ξεκινήσει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των «κόκκινων διαβόλων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν υπάρχει κακή σχέση μαζί του (Μουρίνιο), ήταν πάντα καλός. Το πρόβλημα δεν ήταν αυτός, ήμουν εγώ» τόνισε στο Sky Sports ο έμπειρος παίκτης και συνέχισε: «Τώρα συνειδητοποιώ γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία και σκοπεύω να την εκμεταλλευτώ, διότι είναι πολύ σημαντικό για μένα να παίζω, να είμαι μέλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σκεφτόμουν ότι θα ήμουν παίκτης ενδεκάδας, αλλά όταν έφτασα εδώ, είδα ότι υπήρχαν άλλοι 25 παίκτες που μάχονταν για μία θέση και κατάλαβα ότι δεν ήταν τίποτα εύκολο».

Ο μέσος των «μπέμπηδων» πρόσθεσε ακόμη: «Έκανα κακό ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν κι έτσι συνέχισα να δουλεύω. Δούλεψα σκληρά για να μου δοθεί και πάλι η ευκαιρία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης