Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» μπαίνουν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι με την απόκτηση του Μπερνάρντο Σίλβα από την Μονακό.

Ο 22χρονος υπέγραψε για 5 χρόνια στη Σίτι και το ποσό της μεταγραφής έφτασε τα 43 εκ. λίρες. Όπως έγινε γνωστό θα φορά το νούμερο 20 στην πλάτη και όπως ήταν αναμενόμενο ο νεαρός άσος είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος με την επιλογή του: «Νοιώθω υπέροχα. Για να είμαι ειλικρινής βρίσκομαι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Το να είμαι μέλος αυτής της ομάδας και να μου δοθεί αυτή η ευκαιρία είναι σπουδαίο» δήλωσε ο Σίλβα στην ιστοσελίδα των «πολιτών» και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι ευτυχισμένος που ανήκω στην ομάδα αυτή και περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσω προπονήσεις. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω τη Σίτι να πετύχει τους στόχους της», ενώ αναφέρθηκε και στον Πεπ Γκουαρντιόλα: «Εάν δεν είναι ο κορυφαίος τεχνικός του κόσμου σίγουρα είναι ένας από αυτούς».

Ο Σίλβα είναι «προϊόν» τον ακαδημιών της Μπενφίκα, ενώ είναι 12 φορές διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας. Συνέβαλλε σημαντικά στην κατάκτηση του τίτλου στη Γαλλία με την Μονακό πετυχαίνοντας 8 γκολ στις 36 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης