«Με τον Νεϊμάρ στο μυαλό» αναφέρει το πρωτοσέλιδο της ισπανικής εφημερίδας «Marca», που κάνει γνωστό το σχέδιο της Ρεάλ Μαδρίτης να αποκτήσει τον διεθνή Βραζιλιάνο, εάν μπορεί ακόμα και έως το τέλος Ιανουαρίου! Η «Marca» αναφέρει ότι ο Νεϊμάρ είναι ο πρωταρχικός στόχος του Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος φέρεται διατεθειμένος να δαπανήσει 400 εκατομμύρια ευρώ!

Ονόματα όπως αυτά του Χάρι Κέιν (Τότεναμ), Εντέν Αζάρ (Τσέλσι) και Τίμο Βέρνερ (Στουτγκάρδη) υπάρχουν επίσης στη λίστα της «βασίλισσας», αλλά κανένα δεν θα προκαλέσει τόσο θόρυβο, σε αθλητικό και οικονομικό επίπεδο, όσο ο 25χρονος Βραζιλιάνος αστέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Παρί Σεν Ζερμέν πλήρωσε 222 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι για να σπάσει τη ρήτρα του και πλέον η Ρεάλ ετοιμάζεται να διαλύσει την… μπάνγκα, καθώς σκοπεύει σχεδόν να διπλασιάσει το ρεκόρ για την πιο ακριβή μετεγγραφή ποδοσφαιριστή!

Η απόκτηση του Νεϊμάρ από τη Ρεάλ Μαδρίτης θα σήμαινε, επίσης, μια νέα γερή γροθιά στο στομάχι των Καταλανών της αιώνιας αντιπάλου, Μπαρτσελόνα, μετά την άφιξη του Λουίς Φίγκο το 2000.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης