Από το ξεκίνημα του Champions League, δεν υπάρχει ομάδα που να έχει κερδίσει επί δύο συνεχόμενα έτη το κορυφαίο τρόπαιο, αλλά ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν φοβάται τα στατιστικά στοιχεία ούτε και μία πιθανή σύγκρουση με την Γιουβέντους στο Κάρντιφ.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι τραυματίας, είναι βέβαιος ότι οι Μαδριλένοι, μπορούν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους στην Ευρώπη. «Είμαστε βέβαιοι. Εξακολουθούμε να νιώθουμε σαν να μην έχουμε παίξει όλα τα χαρτιά που έχουμε στο χέρι μας και αυτό το συναίσθημα είναι θετικό, γιατί το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει», είπε ο 27χρονος Ουαλός, που είναι παγκόσμιος πρέσβης της Nissan. «Σε κάθε περίπτωση παίζουμε καλά και γενικά βελτιωνόμαστε κατά τη διάρκεια του τουρνουά, δυναμώνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχουμε, αισθανόμαστε ικανοί να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, δεν είναι εύκολο να φτάσεις στο τελικό του Champions League και μάλιστα να κερδίσεις. θα είναι μια σκληρή μάχη, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπέιλ δηλώνει έτοιμος να κατακτήσει το κορυφαίο τρόπαιο για τρίτη φορά, μετά τους θριάμβους του 2014 και 2016. «Αυτή η σεζόν ήταν λίγο πιο δύσκολη, είχα ένα σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο. Το ξεκίνημα της σεζόν ήταν καλό, αλλά έμεινα έξω για τρεις μήνες. Τώρα απλά προσπαθώ να επιστρέψω δυνατός, να ξαναβρώ την φόρμα μου και να τελειώσω όσο καλύτερα μπορώ την σεζόν, κερδίζοντας το Champions και την LaLiga».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης