Μία άγνωστη ιστορία έφερε στο φως της δημοσιότητας το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel», επικαλούμενο το «Football Leaks». Το ρεπορτάζ αναφέρει πως το 2009 ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε κατηγορηθεί σεξουαλική κακοποίηση από μία γυναίκα, ηλικίας 25 ετών.

Η φερόμενη ως θύμα, με καταγωγή από τις ΗΠΑ, κατήγγειλε στις αρχές πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας. Η λύση για να μην πάρει έκταση και δημοσιότητα το συμβάν δόθηκε στις 12 Ιανουαρίου του 2010, όταν ο Πορτογάλος δικηγόρος, Κάρλος Οσόριο ντε Κάστρο μεσολάβησε προκειμένου το θύμα να λάβει αποζημίωση με αντάλλαγμα την σιωπή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Der Spiegel», που υποστηρίζει ότι γνωρίζει την ταυτότητα του θύματος και έχει στην κατοχή του την εξασέλιδη καταγγελία όπου η γυναίκα περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια την υποτιθέμενη σεξουαλική κακοποίησή της και τον τραυματισμό που υπέστη, γράφει ότι ο Ρονάλντο κατέβαλε ως αποζημίωση 375.000 δολάρια.

Το περιοδικό αναφέρει ότι επικοινώνησε με τον Γερμανό δικηγόρο του Ρονάλντο, Γιοχάνες Κάιλερ, ο οποίος απέρριψε τους ισχυρισμούς και προειδοποίησε πως ο πελάτης του θα δράσει ενάντια σε κάθε ψευδή ισχυρισμό που πλήττει τη φήμη του.

Να σημειωθεί ότι ο Πορτογάλος τον Οκτώβριο του 2005, ενώ ήταν παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε αντιμετωπίσει ανάλογη καταγγελία από δύο γυναίκες που υποστήριζαν πως κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον Ρονάλντο και ένα ακόμη άτομο, σε σουίτα του ξενοδοχείου «Sanderson», στο Λονδίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης