Την κορυφή της βαθμολογίας στην πρέμιερ λιγκ απολαμβάνει από την Κυριακή η Τσέλσι, καθώς νίκησε εκτός έδρας με 1-0 τη Μίντλεσμπρο και έτσι εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη «λευκή» ισοπαλία της Λίβερπουλ στο Σαουθάμπτον.

Το «χρυσό» γκολ σημείωσε ο Ντιέγκο Κόστα στο 41ο λεπτό, ο οποίος έφθασε τα 10 σε 12 συμμετοχές εφέτος στο αγγλικό πρωτάθλημα. Για τις εμφανίσεις του διεθνούς φορ ρωτήθηκε ο τεχνικός της ομάδας του Λονδίνου, Αντόνιο Κόντε, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Ντιέγκο Κόστα είναι πάντα σημαντικός για την ομάδα. Όχι μόνο για τα γκολ που σημειώνει, αλλά επειδή είναι το σημείο αναφοράς όταν κάνουμε επίθεση. Συνεργάζεται πολύ καλά με τους Πέδρο και Αζάρ. Ο τρόπος που σκοράρει είναι εντυπωσιακός. Είναι σημαντικό να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, επειδή χρειαζόμαστε την παραγωγικότητά του» τόνισε σχετικά ο Ιταλός κόουτς και στη συνέχεια χαρακτήρισε τον 28χρονο ως έναν απ’ τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου:

«Στο παρελθόν με ρωτούσατε για τις αντιδράσεις του, τη συμπεριφορά του και το πάθος του στο γήπεδο. Τώρα θεωρώ ότι είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον πλανήτη, επειδή δείχνει το πάθος του με τον σωστό τρόπο. Ο Ντιέγκο είναι ένας παίκτης που όλοι οι προπονητές θα τον ήθελαν στις ομάδες τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης