Ο Δημήτρης Μαυροειδής ενημέρωσε το blog του, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (13/3, 19:00) για την 21η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, υπογραμμίζοντας ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να διαχειριστούν την αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ και να συγκεντρωθούν απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Μαυροειδής στο blog του ΕΣΑΚΕ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δυστυχώς η Ευρώπη τελείωσε για μας νομίζω κάπως άδοξα. Όλοι πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάμε ακόμα πιο μακρυά και να περάσουμε τη Μονακό. Πλέον συγκεντρωνόμαστε στο ελληνικό Πρωτάθλημα και στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ένα μεγάλο ματς και ταυτόχρονα πολύ δύσκολο, καθώς ο Ολυμπιακός βρίσκεται στις top ομάδες της Ευρώπης.

Εμείς πρέπει να διαχειριστούμε την αλλαγή που έγινε με τον προπονητή και να συγκεντρωθούμε για το αυριανό ματς. Σίγουρα μπορεί για κάποιους να είναι λίγο περίεργη η κατάσταση, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να συσπειρωθούμε όλοι μαζί και να δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για ένα καλό αποτέλεσμα.

Ξέρουμε τις αδυναμίες και τα πλεονεκτήματα που έχει ο αντίπαλος μας. Τα δουλέψαμε μαζί με τον προπονητή στο διάστημα που είχαμε για να προετοιμαστούμε και πιστεύω θα παρουσιαστούμε έτοιμοι. Όπως είπα και πριν πρέπει να τα δώσουμε όλα αύριο στο γήπεδο και με τη βοήθεια του κόσμου ίσως να πετύχουμε μία μεγάλη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης