Ο Δημήτρης Πρίφτης μπορεί να αναγνώρισε ότι ο Άρης δεν έπαιξε καλά απέναντι στον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να ηττηθεί 71-59, ωστόσο άφησε αιχμές για τη διαιτησία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης:

Για το παιχνίδι: «Κάναμε την προσπάθειά μας. Ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Είχαμε μια καλή προσέγγιση αμυντικά. Είναι σαφές ότι χάσαμε τη μάχη των ριμπάουντ. Ήταν κάτι αναμενόμενο με τον τρόπο που παίξαμε στην άμυνα, με αλλαγές και με πολλά μις-ματς μέσα στη ρακέτα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε τον Παναθηναϊκό λίγο πιο στατικό με αυτόν τον τρόπο, αλλά σίγουρα θα έπρεπε να το συνδυάσουμε με καλύτερη επιθετική συγκομιδή και σε σημαντικές στιγμές δεν ήμασταν καλοί επιθετικά, ώστε να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάναμε πίσω. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Για εμάς σταματά εδώ γιατί ο χρόνος είναι πολύτιμος, έχουμε δύο ταξίδια μέσα σε πέντε μέρες και πρέπει να συντονιστούμε με αυτό».

Για τις βολές των παικτών του Παναθηναϊκού:
«Παίζει ρόλο ο τρόπος που παίξαμε. Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα, γιατί αυτά που θα πω θα προκαλέσουν άλλα παρελκόμενα. Θέλω να το αποφύγω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν περιμένει άμεση βελτίωση κάποιων παικτών κι αν θα γίνουν αλλαγές στο ρόστερ: «Δεν σκεφτόμαστε κάποια αντικατάσταση, στηρίζουμε τους παίκτες, συνεχίζουμε ως έχουμε, τουλάχιστον σε πρώτη φάση. Θα δούμε το χρονοδιάγραμμα και πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα, το συντομότερο. Τα αποτελέσματα μας κυνηγούν. Πράγματι υπάρχουν στιγμές που δεν φαινόμαστε πολύ συντονισμένοι, αλλά αυτό προκαλείται και από τον τρόπο που παίζει ο αντίπαλος. Δεν είναι μόνο δική μας μη ικανότητα. Πολλές φορές το επιβάλλουμε και εμείς στον αντίπαλο αυτό. Σίγουρα όμως θα πρέπει να κυριαρχούμε εμείς στο ματς και να ελέγχουμε την κατάσταση. Πρέπει το συντομότερο να βελτιωθούμε και τα διαστήματα που κυριαρχούμε να τα διορθώσουμε και να τα κοντρολάρουμε εμείς. Αυτό πρέπει να συνδυαστεί με αποτελέσματα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης