Παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί στην Ευελπίδων, στο γραφείο της 11ης ανακρίτριας, Χρυσούλας Γκούμα ο ιδιοκτήτης της Κ.Α.Ε. Άρης κ. Νίκος Λάσκαρης που ζήτησε και πήρε προθεσμία μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου.

Ο κ. Λάσκαρης παρέστη στο γραφείο της ανακρίτριας μαζί με τον δικηγόρο του, Θανάση Βαρλάμη και πήρε το δικόγραφο της υπόθεσης στα χέρια του. Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, έχει πλέον χρονικό περιθώριο τριών εβδομάδων, προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του, ενώ παρόντες επίσης, ήταν και ο αντιπρόεδρος της Κ.Α.Ε. Δημήτρης Παπακυριάκης και ο νομικός Γιώργος Σφυρής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα επίσης πραγματοποιήθηκε μια πρώτη συνάντηση μεταξύ του προέδρου του ΑΣ, Γιάννη Ψηφίδη, με τον Τούρκο επιχειρηματία, Τανιέλ Γιλμάζ, όπου οι δύο άνδρες συζήτησαν επί του πλαισίου συνεργασίας που συζήτησαν για την ΚΑΕ Άρης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κ. Ψηφίδης έμεινε ικανοποιημένος από την συζήτηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών στην οποία θα παρίσταται και ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΚΑΕ, Μάνος Λάσκαρης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης