Ο Στέφαν Μούντι, έχοντας… βοηθό τον Θανάση Αντετοκούνμπο, «καθάρισε» με ευκολία τον τελικό στο διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game 2018. Περνώντας πάνω από τον Έλληνα διεθνή φόργουορντ, που είχε κολλημένη την μπάλα, με τα χέρια, στο κεφάλι του, στην πρώτη του προσπάθεια, ο Αμερικανός γκαρντ του Ρεθύμνου συγκέντρωσε συνολικά 70 βαθμούς στη διπλή του δράση στο παρκέ και πήρε την πρωτιά, απέναντι στον Τζαχί Κάρσον. Ο Αμερικανός γκαρντ του Κόροιβου Αμαλιάδας, δεν ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός στη δική του διπλή προσπάθεια και η συνολική βαθμολογία του ήταν 64.

Νωρίτερα, στον πρώτο γύρο των καρφωμάτων, οι Μούντι, Κάρσον είχαν υψηλότερη βαθμολογία, με συνέπεια να περάσουν οι δύο τους στον τελικό, από τους Οκτάβιους Έλις (Προμηθέας Πάτρας), Μάικλ Κάιζερ (Λαύριο), Αντουέιν Γουίγκινς (Ρέθυμνο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κριτική επιτροπή για τα καρφώματα είχε πρόεδρο τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και ακόμη τους Τσάβι Πασκουάλ, Ηλία Παπαθεοδώρου, Παναγιώτη Γιαννάκη, Γιάννη Σφαιρόπουλο, Μανώλη Παπαμακάριο, Γιώργο Καλαφατάκη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης