To φετινό «ταξίδι» των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς μέχρι την επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από την παρουσία τους στους τελικούς του ΝΒΑ για τρίτη διαδοχική χρονιά, θα συνεχιστεί μέχρι νεωτέρας χωρίς τον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος θα μείνει εκτός παρκέ, χωρίς να δίνονται λεπτομέρειες για τον ακριβή χρόνο αποχής του από την αγωνιστική δράση. Ο εκ των πρωταγωνιστών των «πολεμιστών» τραυματίστηκε στην ήττα των Ουόριορς με 112-108 από τους Ουίζαρντς, όταν ο συμπαίκτης του, Ζάζα Πατσούλια, έπεσε πάνω στο αριστερό πόδι του. Ο Ντουράντ διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Ουάσινγκτον για εξετάσεις, με τα αποτελέσματα να δείχνουν τραυματισμό στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και κάκωση στο κνημιαίο οστό.

Πάντως, οι Ουόριορς, οι οποίοι έχουν το καλύτερο ρεκόρ στη λίγκα με 50-10, γνωστοποίησαν σε ανακοίνωση τους ότι η κατάσταση του Ντουράντ θα επανεκτιμηθεί σε τέσσερις εβδομάδες, ενώ εξέφρασαν την αισιοδοξία ότι ο πολυτιμότερος παίκτης του ΝΒΑ για το 2014 θα επιστρέψει στα παρκέ πριν το τέλος της κανονικής περιόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντουράντ κυριαρχεί της ομάδας του εφέτος σε σκοράρισμα (μ.ο. 25.8 πόντους), ριμπάουντ (μ.ο. 8.4), και μπλοκ (μ.ο. 1.7).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης