Το All Star Game του NBA κλέβει την παράσταση. Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη βασική πεντάδα της Ανατολής τα ξημερώματα της Δευτέρας (03:00, Cosmote Sport 4) οι σταρ του «μαγικού» κόσμου είναι έτοιμοι να δώσουν το δικό τους σόου, αποζημιώνοντας τους εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο.

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα γράψει ιστορία, καθώς θα γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα πάρει μέρος σε All Star Game του NBA. Συμπαίκτες του θα είναι οι σούπερ σταρ Λεμπρόν Τζέιμς και Κάιρι Ίρβινγκ, ενώ ανάμεσα στους αντιπάλους του θα είναι οι Καρί, Ντουράντ και Χάρντεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι ομάδες:

Ανατολή: Αντετοκούνμπο (Μπακς), Ίρβινγκ (Καβαλίερς), ΝτεΡόζαν (Ράπτορς), Μπάτλερ (Μπουλς) και Τζέιμς (Καβαλίερς). Αναπληρωματικοί: Τόμας (Σέλτικς), Λάουρι (Ράπτορς), Γουόκερ (Χόρνετς), Γουόλ (Γουίζαρντς), Τζορτζ (Πέισερς) και Αντονι (Νικς).

Δύση:
Κάρι (Γουόριορς), Χάρντεν (Ρόκετς), Ντουράντ (Γουόριορς), Λέοναρντ (Σπερς) και Ντέιβις (Πέλικανς). Αναπληρωματικοί θα είναι οι Γουέστμπρουκ (Θάντερ), Τόμπσον, Γκριν (Γουόριορς), Κάζινς (Κινγκς), Γκασόλ (Γκρίζλις) και Χέιγουορντ (Τζαζ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης