Ο Παπάγος επιστρέφει στην Α2 του μπάσκετ μετά από 14 χρόνια και η πορεία των «στρατηγών» ξεκινά με την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Δούκα (7/10, 17:00). Για την φετινή σεζόν και τους στόχους των «στρατηγών» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο προπονητής Κώστας Σορώτος.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ο καιρός πέρασε και από αύριο (7/10) αρχίζουν και πάλι τα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ. Θέλω από άδω πέρα να ευχηθώ σε όλους τους προπονητές, παίκτες, παράγοντες και φιλάθλους να έχουν την υγεία τους, να έχουν μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να διασκεδάσουν το παιχνίδι μέσα από ωραία παιχνίδια και καθόλου βία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιστορική ομάδα του Παπάγου μετά την περσινή της χρόνια που κόντρα σε κάθε πρόβλεψη και μέσα από πολλές δυσκολίες, αμφιβολίες λάθη αλλά και τεράστια προσπάθεια των παιδιών επιστρέφει στην Α2 ύστερα από 14 χρόνια. Ο δρόμος θα είναι και πάλι δύσκολος αφού η ομάδα μας στηρίζεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό σε νέα παιδιά, σε μικρό μπάτζετ και οι πιθανότητες των «ειδικών» και μη δεν είναι και πάλι με το μέρος μας. Στο χέρι μας είναι να κερδίσουμε και πάλι τις πιθανότητες αρκεί να είμαστε ενωμένοι, συσπειρωμένοι, αγαπημένοι, πειθαρχημένοι και υπομονετικοί. Καθετί σπουδαίο είναι και δύσκολο και απαιτεί μεγάλο αγώνα για να τα καταφέρεις.

Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις. Η μόνη υπόσχεση που μπορώ να δώσω είναι ότι η ιστορική φανέλα του Παπάγου θα ιδρώσει και θα ματώσει στις προπονήσεις και στους αγώνες από τη προσπάθεια των παιδιών που να είστε σίγουροι ότι θα κάνουν. Από τον κόσμο μας θέλουμε να είστε δίπλα μας συνέχεια και στις νίκες και κυρίως στις ήττες όπως κάνατε και πέρσι γιατί αυτό θα είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για εμάς.

Πάμε όλοι μαζί για την ιστορική επιστροφή των στρατηγών. Θα τα καταφέρουμε…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης