Η Φενέρμπαχτσε πραγματοποίησε σήμερα Media Day εν όψει της συμμετοχής της στο Final-4 της Ευρωλίγκας, που θα διεξαχθεί το διάστημα 19-21 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη. Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, δήλωσε:

«Είμαστε χαρούμενοι που θα βρεθούμε στο Final-4 μαζί με τον Ολυμπιακό, την ΤΣΣΚΑ και την Ρεάλ Μαδρίτης. Όταν έγινε γνωστό πως θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη, όλοι περίμεναν από εμάς να είμαστε εκεί. Αυτό ήταν ένα μεγάλο βάρος στους ώμους μας. Όλοι ήθελαν να δώσουμε το “παρών”. Το πιο σημαντικό τώρα δεν είναι πού θα γίνει το ματς, αλλά τι θα κάνουμε στο γήπεδο. Έχουμε άλλα δύο ματς του πρωταθλήματος μπροστά μας. Μετά θα έχουμε μια εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για την Ρεάλ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σέρβος τεχνικός σχολίασε το γεγονός ότι πριν από 25 χρόνια κατέκτησε στην Κωνσταντινούπολη τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο του ως προπονητής, λέγοντας:

«Τι να πω… Το κίνητρο είναι πάντα το ίδιο. Το να παίζεις σε ένα Final-4 είναι μια πολύ σημαντική εμπειρία. Οι παίκτες μου πρέπει να δουλέψουν πολύ και να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που έχουν μπροστά τους. Θα κάνουμε τα πάντα για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Έχουμε καλούς παίκτες, είμαστε ένα ποιοτικό σύνολο και διαθέτουμε την απαραίτητη εμπειρία από τέτοιου είδους αγώνες. Κάποια παιδιά είναι εδώ από το Final-4 της Μαδρίτης, οπότε ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν. Μπορούμε να νικήσουμε τους πάντες, όπως επίσης να χάσουμε από τους πάντες. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι. Το βασικότερο όλων είναι να είμαστε υγιείς».

Από την πλευρά του, ο Έλληνας διεθνής γκαρντ της Κώστας Σλούκας, αναφερόμενος στον ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης, είπε: «Η Ρεάλ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα με ταλαντούχους παίκτες. Η τύχη παίζει το ρόλο της σε παιχνίδια σαν αυτά. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Θα τα δώσουμε όλα. Σίγουρα το γεγονός πως το Φάιναλ-4 γίνεται στην Κωνσταντινούπολη θα μας βοηθήσει πολύ. Οι φίλαθλοί μας θα μας δώσουν μεγάλη ώθηση. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να προκριθούμε στον τελικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Zougla newsroom

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης