Την απόκτηση της Ζωής Δημητράκου ανακοίνωσε σήμερα η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Η 29χρονη φόργουορντ, η οποία πέρυσι αγωνιζόταν στο WNBA με τις Γουάσινγκτον Μιστίκ, είχε αποφασίσει το περασμένο καλοκαίρι να εγκαταλείψει τα παρκέ, αλλα τελικά άλλαξε γνώμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα της νέας ομάδας της: «Αποφάσισα να επιστρέψω, γιατί το ενδιαφέρον και η αγάπη του κόσμου με έκανε να το ξανασκεφτώ. Όταν σε σταματάνε στο δρόμο καθημερινά και σε ρωτάνε γιατί σταμάτησες, σε βάζει σε δεύτερες σκέψεις αυτή η διαδικασία. Επίσης δεν υπήρχε περίπτωση να φύγω στο εξωτερικό.

Αλλά εφόσον ο Ολυμπιακός εδώ έχει τα πάντα, όπως οι ομάδες που είχα αγωνιστεί στο εξωτερικό, έκαναν την απόφασή μου πολύ πιο εύκολη για να μείνω και να παίξω στην Ελλάδα και στον μεγαλύτερο σύλλογο. Ο Ολυμπιακός έκανε πραγματοποιήσιμη την απόφασή μου αυτή.

Από τη στιγμή που έλυσα το συμβόλαιό μου με την YDUBGD, ο Ολυμπιακός αποτελούσε την καλύτερη δυνατή επιλογή για να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σε ανταγωνιστικό επίπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τους εφετινούς στόχους του Ολυμπιακού είπε: «Έχουμε ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ. Τις κοπέλες τις γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια λόγω της Εθνικής.

Φέτος θα αγωνιστούμε για πρώτη φορά στην Ευρώπη, αλλά πιστεύω ότι το ρόστερ και η κόουτς είναι σε πάρα πολύ καλό στάδιο και έχουμε πολλές δυνατότητες. Εγώ προσωπικά είχα ένα διάστημα off, αλλά για έναν αθλητή που είναι επαγγελματίας 10 χρόνια δεν είναι δύσκολο να επανέλθει με συστηματική δουλειά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης