Ο τεχνικός του Φάρου Κερατσινίου συνεχάρη τους παίκτες του για την πορεία μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου, παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού και χαρακτήρισε τζέντλεμαν τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ομάδας του με 101-54 από το «τριφύλλι».

«Ηταν μια δύσκολη βραδιά. Δεν έχουμε συνηθίσει έτσι. Προσπαθήσαμε να κρατηθούμε στο παιχνίδι και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μακριά από εμάς. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε… τίμια εναντίον του. Ο Παναθηναϊκός έχει ανεβάσει ταχύτητα και είναι πολύ καλύτερος. Εύχομαι να ξαναζήσουμε μια αντίστοιχη στιγμή. Ηταν καταπληκτική η ατμόσφαιρα, με τα παιδιά της ακαδημίας στο γήπεδο. Φανταστική ατμόσφαιρα στην απονομή. Να το ξαναδούμε και σε ματς Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού».

Ο τεχνικός της ομάδας της Α2 συνέχισε: «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που ήταν κοντά στην πορεία μας. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και τη διοίκηση για τη συμπαράσταση γιατί όλο αυτό το έχουμε κατακτήσει μαζί. Είμαι περήφανος και ευχαριστημένος από τους αθλητές μου. Από αύριο τα κεφάλια να κατέβουν και να φτάσουμε στην πολυπόθητη άνοδο. Εφόσον τα καταφέρουμε ο Φάρος θα ζήσει κι άλλες μεγάλες στιγμές. Εχουμε όραμα και διάθεση, θα μας ξαναδείτε. Ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ρωτήθηκε και αν ξέφυγε το μυαλό των παικτών μετά την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ: «Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ και μετά τη νίκη επί της Κύμης, ο στόχος μας ξέφυγε όσον αφορά το πρωτάθλημα. Σκεφτόμασταν το κύπελλο. Αποσυντονιστήκαμε και κάναμε δύο ήττες που στοίχισαν στο νοητικό κομμάτι. Κάναμε μια ειλικρινή συζήτηση και είμαστε πάλι δυνατοί κα προσηλωμένοι στον στόχο μας. Λυπάμαι που χάσαμε αυτό το πλεονέκτημα που είχαμε. Αυτή είναι η ομορφιά του μπάσκετ. Να σηκώνεις το κεφάλι ψηλά».

Στο τέλος, είπε για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Ευχαριστώ τον Σάσα, γιατί η όλη η στάση του, από την πρώτη συνέντευξη μέχρι και σήμερα ήταν καταπληκτική. Είναι ένας τζέντλεμαν. Εύχομαι κάθε επιτυχία, χρειάζεται τύχη στο επόμενο παιχνίδι. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα νικήσει και θα πετύχει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης