Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ (19.00, Novasports 2) στο ματς με το οποίο ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στην εφετινή Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ και πλέον περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους.

Ο Ολυμπιακός θα είναι τρίτος αν κερδίσει απόψε τη Ζαλγκίρις, ενώ θα αντιμετωπίσει τους Λιθουανούς και στα πλέι οφ. Τρίτος θα είναι και με ήττα, αν όμως παράλληλα νικήσει η Ρεάλ την Μπάμπεργκ στη Μαδρίτη. Τέταρτος θα πλασαριστεί αν χάσει από τη Ζαλγκίρις και χάσει και η Ρεάλ από την Μπάμπεργκ. Σε αυτήν την περίπτωση θα παίξει με τη «βασίλισσα», που θα είναι πέμπτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει για το αποψινό ματς τους ΜακΛιν, Πρίντεζη, Παπανικολάου και Τιλί, ενώ ο Μιλουτίνοφ θα παίξει παρά τις ενοχλήσεις στη μέση. Δεδομένης και της απουσίας του Αγραβάνη, στη δωδεκάδα θα μπουν Μπόγρης, Τολιόπουλος και Αρσενόπουλος.

Η Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήρθε πλήρης στην Αθήνα. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονζάλεθ (Ισπανία), Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία) και Σέρτζιο Σίλβα (Πορτογαλία).

Εκτός από τον Ολυμπιακό ενδιαφέρον παρουσιάζει η αποψινή δράση στην Ευρωλίγκα και για τον Παναθηναϊκό. Τα πιθανά σενάρια:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Τρίτος: με ήττες του Ολυμπιακού και Ρεάλ εντός έδρας από Ζαλγκίρις και Μπάμπεργκ, αντίστοιχα.

-Τέταρτος: με ήττα του Ολυμπιακού ή της Ρεάλ.

-Πέμπτος: με νίκες του Ολυμπιακού και της Ρεάλ.

Η 30ή αγωνιστική:

Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ερυθρός Αστέρας 92-81
Φενέρμπαχτσε – Ουνικάχα 91-99
Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός 95-96 παρ.
Μπασκόνια – Αναντολού Εφές 79-81
Μπαρτσελόνα – Χίμκι 86-82

Μεγάλη Παρασκευή 6 Απριλίου

19.00 Novasports 2HD Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις
21.30 Novasports 3HD Βαλένθια – Μακάμπι Τελ Αβίβ
22.00 Novasports 2HD Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάμπεργκ

Η κατάταξη:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης