Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αγωνίστηκε στο ματς του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό Ρόδου και συμπλήρωσε τις 200 συμμετοχές στη Basket League, ενώ παράλληλα φόρεσε για 150ή τη φανέλα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Να σημειωθεί ότι ο διεθνής γκαρντ έχει αγωνιστεί σε ακόμα 50 αναμετρήσεις με τη φανέλα του Περιστερίου.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός έφτασε τις 110 διαδοχικές εντός έδρας νίκες για την κανονική περίοδο. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν τελευταία φορά στο γήπεδό τους για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος στις 17 Φεβρουαρίου του 2008 από τον Παναθηναϊκό με 82-68.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός επικράτησε για 25 συνεχόμενη φορά του Κολοσσού H Hotels και παρέμεινε αήττητος σε όλες τους τις αναμετρήσεις είτε στον Πειραιά είτε στη Ρόδο.

Η αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με τους «θαλασσί» έδωσε τη δυνατότητα στον Παναγιώτη Βασιλόπουλο να φτάσει τις 291 συμμετοχές στη λίγκα. Έτσι, ξεπέρασε τον Μιχάλη Κακιούζη και τον Κώστα Καϊμακόγλου και έφτασε τους Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Γιάννη Γκαγκαλούδη. Στο δρόμο για τις 300 συμμετοχές έχει μπροστά του τον Δήμο Ντικούδη και τον Νίκο Αγγελόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης