Απογοητευμένος από την ήττα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ από τη Μπάμπεργκ έμεινε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο προπονητής των Πειραιωτών δεν έκρυψε τα συναισθήματά του στη συνέντευξη Τύπου, ωστόσο, δεν παρέλειψε να σταθεί στην αντίδραση της ομάδας του από το -24, ενώ στάθηκε και στον κόσμο που παρά την πικρία που είχε από την ήττα χειροκρότησε τους παίκτες για την προσπάθειά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το είχαμε πει και αυτό αποδεικνύεται. Το πόσο δύσκολος είναι ο όμιλός μας το γνωρίζουμε. Επίσης γνωρίσαμε ότι η Μπάμπεργκ παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Μας… ξέφυγε το ματς στην αρχή. Η αντίπαλος μας κατάφερε με ένα ξέσπασμα προς το τέλος του ημιχρόνου να πάρει μία μικρή διαφορά, η οποία μεγάλωσε με την έναρξη του τρίτου 10λεπτου. Κάναμε υπερπροσπάθεια, αλλά δεν είχαμε το χρόνο», είπε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Η εμφάνισή μας δεν ήταν καλή. Δεν είχαμε την ίδια ενέργεια και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του. Έβαλαν πολλά σουτ, ενώ εμείς χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και πολλά λέι απ. Ο εκνευρισμός που είχαμε είχε αποτέλεσμα να μείνουμε πίσω στο σκορ και μετά να τρέχουμε να προλάβουμε.

Κρατάμε μόνο την αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μας αρέσει που χάνουμε, αλλά στο Top 16 πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως όταν κερδίζεις ένα εκτός έδρας ματς δεν είσαι η καλύτερη ομάδα και όταν χάνεις ένα εντός δεν έχει έρθει η καταστροφή. Πρέπει να παίζουμε όπως ξέρουμε στη συνέχεια για να ρεφάρουμε την ήττα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατέληξε ο Σφαιρόπουλος: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας χειροκρότησε σε μία άσχημη στιγμή. Τους ευχαριστούμε για το χειροκρότημα στο τέλος. Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να μας δίνει κουράγιο και στις κακές στιγμές για να πετύχουμε το στόχο μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης