Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στην φάση των ομίλων της Euroleague αναζητά ο Ολυμπιακός απόψε καθώς στις( 21:45 EΡΤ1) αντιμετωπίζει στο Μιλάνο την Αρμάνι.

Μετά την ήττα στη Βιτόρια από τη Λαμποράλ Κούτσα οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν οπωσδήποτε το «δίποντο» στο «Μεντιόλανουμ Φόρουμ», προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν μεγαλύτερα προβλήματα στη συνέχεια, σε ό,τι αφορά τις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις του 2ου γκρουπ που συμμετέχουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν απόψε για 4η σερί σεζόν στη διοργάνωση. Αγωνιστικά, το ευχάριστο είναι πως επιστρέφει ο Βαγγέλης Μάντζαρης και δεν υπάρχουν απουσίες στο… ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Μοναδικό πρόβλημα που προέκυψε αυτό του Βασίλη Σπανούλη, ωστόσο ο αρχηγός του Ολυμπιακού βρίσκεται κανονικά στο Μιλάνο κι αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στην ιταλική ομάδα.

Απουσίες δεν υπάρχουν ούτε στους γηπεδούχους, που φέτος έχουν κάνει νέο ξεκίνημα με τον Ρέπεσα στον πάγκο τους. Κεντρικά πρόσωπα του ματς ο Ντάνιελ Χάκετ -που αγωνίστηκε στο Μιλάνο τα δύο τελευταία χρόνια- αλλά κι ο μέχρι πρότινος γκαρντ του Ολυμπιακού, Όλιβερ Λαφαγέτ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία) και Μάρκο Γιούρας (Σερβία).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης