Την ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Ολυμπιακός (21.00, ΕΡΤ), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της ανανεωμένης Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Ρεάλ Μαδρίτης μετρούν τρεις νίκες και φιλοδοξούν απόψε να υποχρεώσουν τους Ρώσους του Δημήτρη Ιτούδη στην πρώτη τους ήττα, καθώς μέχρι σήμερα έχουν τέσσερις νίκες.

Να σημειωθεί ότι, από τη στιγμή που η Φενέρμπαχτσε γνώρισε χθες την ήττα από την Ούνιξ, η ΤΣΣΚΑ είναι η μόνη αήττητη ομάδα της Ευρωλίγκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αγωνιστικό μέρος η συμμετοχή του Έρικ Γκριν θα κριθεί την τελευταία στιγμή, καθώς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος περιμένει να δει την κατάστασή του μετά το τράβηγμα που υπέστη στον αγώνα με τον Κολοσσό. Ο Αμερικανός γκαρντ αισθάνεται καλά, ωστόσο, αν δεν αποκλειστεί ο κίνδυνος υποτροπής, δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο αποψινό ντέρμπι.

Εν τω μεταξύ, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις πίσω από το γόνατο και θα είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί, ενώ στην εξέδρα θα βρίσκονται μέλη των Σαν Αντόνιο Σπερς που έχουν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ.

Η αποστολή της ΤΣΣΚΑ που βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα προπονήθηκε με… ηχογραφημένη ατμόσφαιρα ΣΕΦ στη Μόσχα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 31 φορές στο παρελθόν, με την ΤΣΣΚΑ να μετρά 19 νίκες. Πάντως, στα κρίσιμα ματς ο Ολυμπιακός έχει αναδειχθεί νικητής. Στον τελικό της Κωνσταντινούπολης οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν ανατροπή 19 πόντων και κατέκτησαν την Ευρωλίγκα, ενώ στον ημιτελικό του Λονδίνου και το 2015 έφτασαν στη νίκη, ενώ έχαναν με 9 πόντους.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία) και Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης