Λίγες ημέρες μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ των ανδρών ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει… τσιπάκι, καθώς σήμερα δοκιμάζεται στο Καζάν για την Euroleague.

H ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει (18.00, ΕΡΤ2) την Ούνιξ, έχοντας αρκετά σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, που δυσκολεύουν σε μεγάλο βαθμό το έργο του προπονητή της, Γιάννη Σφαιρόπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έλληνας τεχνικός στο ματς με τους Ρώσους δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Βασίλη Σπανούλη (θλάση), Πάτρικ Γιανγκ (οστικό οίδημα στο γόνατο) και Ματ Λοτζέσκι (γαστρεντερίτιδα), ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ιωάννη Παπαπέτρου (σφίξιμο στη μέση).

Πάντως, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να μαζέψει τα… κομμάτια του και υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες θα κυνηγήσει τη νίκη στο Καζάν, προκειμένου να αποφύγει τυχόν… περιπέτειες, όσον αφορά στο πλασάρισμά του στην πρώτη τετράδα, που δίνει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

Ωστόσο, το έργο των Πειραιωτών μόνο εύκολο δεν κρίνεται, ειδικά από τη στιγμή που η Ούνιξ του Κώστα Καϊμακόγλου έχει ρεκόρ 7-13 και παίζει ένα από τα τελευταία χαρτιά της για να προλάβει την οκτάδα που οδηγεί στα πλέι οφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης