Στο Pick & Roll της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου (20.00, OTE SPORT 4HD), ο Σον Τζέιμς δίνει την πρώτη του συνέντευξη επί Ελληνικού εδάφους. Ο νέος σέντερ του Ολυμπιακού μιλάει στον Άρη Μπάρκα για τη μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά του, για την θητεία του στην Μπιλμπάο δίπλα στον Γιώργο Μπόγρη, αλλά και για τις μεγάλες στιγμές που έζησε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, παρέα με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.

Ακόμα, ο πρώην «ερυθρόλευκος» και νυν άσος της Αρμάνι Μιλάνο Όλιβερ Λαφαγιέτ μιλά για τη συνεργασία του με την ομάδα του Πειραιά, ενώ ο παίκτης του Άρη Τζέικ Κοέν αναλύει το φαινόμενο «Στεφ Κάρι», με τον οποίο βρέθηκε στο ίδιο πανεπιστήμιο, το Ντέιβιντσον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κάμερα του Pick & Roll μιλούν και οι ανερχόμενοι αστέρες της Μπαρτσελόνα. Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ ανυπομονεί να αγωνιστεί στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα και ο Τόμας Σατοράνσκι σχολιάζει στον Κυριάκο Κουρουτσαβούρη το ενδεχόμενο να παίξει την επόμενη σεζόν στους Ούιζαρντς, οι οποίοι έχουν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ.

Επίσης, ο Γιάννης Μέγας παρουσιάζει πλούσιο ρεπορτάζ από τον σπουδαίο αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική της Α1, όπου οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν της ΑΕΚ με 79-71.

Όλα αυτά το βράδυ της Τρίτης στο Pick & Roll με τον Βασίλη Σκουντή, ο οποίος θα έχει καλεσμένο στο στούντιο τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ Γιώργο Χαλβατζάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης