Παράπονα για την αντιμετώπιση του Ολυμπιακού από την διαιτησία έκανε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, κατά τη διάρκεια της κλήρωσης των διαιτητών για τη 18η αγωνιστική της Basket League.

Ο αντιπρόεδρος των «πράσινων» ανέφερε: «Πρέπει να δούμε ποιοι φταίνε… Εσείς που δεν τους εκπαιδεύετε ή αυτοί που δεν εφαρμόζουν τους κανονισμούς. Εδώ έχουμε μια ομάδα να παίζει ξύλο και να μη σφυρίζεται τίποτα. Έχει παρουσιαστεί μια νέα Λιμόζ! Έχουμε περίπτωση παίκτη, του Χάκετ, που κρατά συνεχώς τον αντίπαλο που κατεβάζει τη μπάλα και δε σφυρίζεται φάουλ. Παίκτες που παίζουν ξύλο έχουν αναδειχθεί κορυφαίοι αμυντικοί και ομάδες που παίζουν ξύλο ως κορυφαίες αμυντικές της Ευρώπης. Δεν εφαρμόζονται οι κανονισμοί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τον διαιτητή Γκόντα είπε: «Πώς είναι δυνατόν διαιτητής που έχει τιμωρηθεί για αγώνα του Ολυμπιακού να σφυρίζει όλα τα ντέρμπι του Ολυμπιακού;». Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στέλιος Συμεωνίδης, απάντησε: «Έγινε κατόπιν κλήρωσης».

Από την μεριά του ο Ολυμπιακός υποστήριξε: «Ο ΠΑΟΚ ήρθε χωρίς Βασιλειάδη και Σχορτσανίτη κι έμεινε στο ματς 40 λεπτά, οπότε για ποια προστασία μιλάμε; Εδώ έβαλε ο Ντούβνιακ σουτ από τα πέντε μέτρα και μέτρησε τρίποντο!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης