Ο Τζέιμς Φελντέιν μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου εν όψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ (16/3, 21:15), στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, ενώ αναφέρθηκε και στον Τζέιμς Γκιστ.

«Όλοι ξέρουν πως ο Γκιστ είναι ένας από τους αγαπημένους μου συμπαίκτες που είχα ποτέ στην καριέρα μου», δήλωσε ο Τζέιμς Φελντέιν για την επιστροφή του συμπατριώτη του, 31χρονου Αμερικανού φόργουορντ και σημείωσε: «Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, πολύ καλός συμπαίκτης, είναι χαρά να τον έχουμε πάλι κοντά μας και θα μας βοηθήσει να χτίσουμε την αυτοπεποίθηση μας. Του αρέσει να μιλάει και μερικές φορές όταν μένουμε σιωπηροί είναι αυτός που μας ενώνει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι», υπογράμμισε ο Φελντέιν και εξήγησε: «Έρχονται στην έδρα μας, τους αντιμετωπίσαμε και εμείς στο γήπεδο τους όπου είχα χάσει εγώ το παιχνίδι για εμάς και ελπίζω πως θα είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε τώρα. Έχουμε χάσει δύο αναμετρήσεις στη σειρά αλλά επιστρέφουμε σπίτι μας με τον κόσμο μας».

Για τα σημεία «κλειδιά» του αγώνα, ο 29χρονος περιφερειακός του Παναθηναϊκού Superfoods, δήλωσε ότι: «Σε ένα εντός έδρας παιχνίδι η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική. Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, οι οπαδοί θα είναι τρελαμένοι. Αυτό μας δίνει ενέργεια, μπορούμε να τρέξουμε πιο γρήγορα, να παίξουμε άμυνα πιο σκληρά. Πάντα είναι ιδιαίτερο να παίζεις εντός. Θα πρέπει να τα καταφέρουμε και εκτός έδρας αλλά προς το παρόν κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αύριο είναι μια καινούρια αρχή».

«Είναι σε πολύ καλή φόρμα η Ρεάλ», παρατήρησε ο Κένι Γκάμπριελ και τόνισε: «Πρέπει να είμαστε πολύ σκληροί και επιθετικοί και να εκμεταλλευτούμε την παρουσία του κόσμου μας. Νομίζω ότι αν είμαστε ενωμένοι και ελέγξουμε τα ριμπάουντ θα έχουμε καλές πιθανότητες για νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αγωνιστικό στιλ της Ρεάλ και τον Γιουλ, ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ των «πρασίνων» σημείωσε: «Μερικές φορές τέτοιοι παίκτες κάνουν τα πάντα και πρέπει να τα δώσουμε όλα για 40 λεπτά. Πρέπει να είμαστε σκληροί απέναντί τους. Ακόμα κι αν βάζουν δύσκολα καλάθια δεν πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι, αλλά να συνεχίσουμε να παίζουμε».

«Με τη Ρεάλ πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα και να παίξουμε σκληρά για 40 λεπτά», υπογράμμισε ο Γκάμπριελ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης