Ο Δημήτρης Διαμαντίδης καταχειροκροτήθηκε στο ΟΑΚΑ και αποχαιρέτησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού μετά από μία σπουδαία καριέρα. Σε μία ατμόσφαιρα γιορτής και συγκίνησης ο Διαμαντίδης βραβεύτηκε από τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο και δήλωσε:

«Καλησπέρα σε όλους. Τελικά είναι πιο εύκολο να παίζεις. Σας ευχαριστώ όλους για όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν εδώ. Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας Θέλω να ευχαριστήσω την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την τιμή που μου κάνει αυτές τις τελευταίες ημέρες. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Τον κύριο Παύλο, τον κύριο Θανάση και τον Δημήτρη, και τον Κώστα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες που είχα σε αυτή την ομάδα. Τους προπονητές μου. Κάποιους τους αγαπώ πολύ. Μου έδειξαν το δρόμο. Ειδικά ο Κώστας Πιλαφίδης, τον ευχαριστώ και τον αγαπώ πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού είναι πίσω από τις κάμερες. Σας αγαπώ πολύ. Σας ευχαριστώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τη σειρά του ανέφερε: «Την τελευταία 20ετία έχουν περάσει μεγάλοι παίκτες από τον Παναθηναϊκό. Έχουμε πανηγυρίσει Κύπελλα, πρωταθλήματα και ευρωπαϊκά. Αυτά που όμως αντιπροσωπεύουν τόσο καλά το σύλλογο είναι οι αλήθεια και οι αξίες μας. Κυρίως κάποια πρόσωπα που μεγαλώνουν Παναθηναϊκούς. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ένα τέτοιο πρόσωπο που μεγάλωσε Παναθηναϊκούς».

Πριν την είσοδο του Διαμαντίδη, το παρκέ είχε μετατραπεί σε οθόνη, όπου επάνω του η ΚΑΕ πρόβαλε σε βίντεο τις μεγαλύτερες στιγμές του μεγαλύτερου παίκτη της στη σύγχρονη ιστορία. Τη μουσική επιμέλεια είχε ο βραβευμένος με γκράμι DJ Dennis Ferrer.

Αποσύρθηκε η φανέλα με το «13»

Ο Διαμαντίδης αγωνίστηκε για λίγα δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ και στα 13 δεύτερα ο χρόνος σταμάτησε και ακολούθησε η τελετή για την απόσυρση της φανέλα με το «13»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «3D» κατάφερε να δώσει δύο ασίστ και στο τελευταίο του σουτ στάθηκε άτυχος, καθώς η μπάλα του γλίστρησε από τα χέρια!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης