Αμετάκλητη είναι η απόφασή του Δημήτρη Διαμαντίδη να αποσυρθεί από την ενεργό δράση το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως επισήμανε στην κάμερα της NOVA, μετά τον αγώνα με τη Ζιέλονα Γκόρα

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Σάσα Τζόρτζεβιτς για να τον μεταπείσει, «έχρισε» νέο ηγέτη της ομάδας τον Νικ Καλάθη, ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει στα εγκωμιαστικά σχόλια του Βασίλη Σπανούλη στη διάρκεια εκπομπής της κρατικής τηλεόρασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχω να πω κάτι νέο ως προς την απόφασή μου να αποσυρθώ το καλοκαίρι. Ο κόουτς λέει αυτό που θέλει και πιστεύει, από εκεί και πέρα, εγώ θα κάνω αυτό που πιστεύω. Θα είναι η τελευταία χρονιά μου. Δεν υπάρχει πρέσινγκ από τον κόουτς, απλά έχω πάρει την απόφασή μου», ξεκαθάρισε ο κορυφαίος παίκτης της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Βασίλη Σπανούλη:

«Με τον Βασίλη ήμασταν συμπαίκτες, πήγε στον Ολυμπιακό, ήταν μια προσωπική απόφαση. Παρά τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στα ματς των δύο ομάδων, ήμουν και είμαι φίλος του. Του εύχομαι τα καλύτερα, να είναι υγιής, να χαίρεται την οικογένεια και τα παιδάκια του και όταν παίζει μαζί μας… να χάνει! Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Βασίλη. Αν γράφτηκε κάτι δεν ισχύει και δεν δίνω σημασία. Όταν ξέρω πως με κάποιον είμαι καλά, δεν χρειάζεται να βάλω κάτι στο μυαλό μου».

Κατά τη γνώμη του τα σημεία που χρειάζεται να βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός είναι «η άμυνά μας και κάποιες λεπτομέρειες του παιχνιδιού που δεν είναι της παρούσης να συζητήσουμε. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο και θα είμαστε και καλύτεροι στη συνέχεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Καλάθη: «Ο Νικ είναι ένας παίκτης που συγκαταλέγεται στους κορυφαίους. Κανει πάρα πολλά πράγματα στην ομάδα. Η παρουσία του είναι πολύ σημαντική και έχει καταλάβει 100% ποιος είναι ο ρόλος του σε αυτή την ομάδα. Τώρα είναι πιο μεγάλος, πιο έμπειρος, πιο έτοιμος, έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έχει βελτιώσει πολλά πράγματα του παιχνιδιού του. Αυτός πάει μπροστά και εμείς είμαστε από πίσω του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης