Ο Παναθηναϊκός υπέφερε για να καταβάλει την αντίσταση της ΑΕΚ και να φτάσει στη δεύτερη νίκη του στα ημιτελικά της Basket League. Μετά τον τρίτο αγώνα της σειράς ο Τσάβι Πασκουάλ σημείωσε:

«Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς. Σε ένα παιχνίδι που πραγματικά κάποια στιγμή έγινε αρκετά περίπλοκο. Ξεκινήσαμε καλά, ελέγξαμε αρκετά καλά το παιχνίδι. Είχαμε πρόβλημα σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα στις ελεύθερες βολές. Αυτός είναι ο λόγος που πήγαμε στο ημίχρονο χωρίς μεγαλύτερη διαφορά, που θα μας έδινε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Συνέβη το αντίθετο, αυτό έδωσε αυτοπεποίθηση στον αντίπαλο, που σκόραρε πέντε τρίποντα στο τρίτο δεκάλεπτο κι έπρεπε μετά να υποφέρουμε και να παίξουμε πολύ καλά για να πάρουμε το παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από μέρους των παικτών του «τριφυλλιού» ο Λευτέρης Μποχωρίδης επεσήμανε: «Είχαμε πει από την αρχή ότι θέλαμε να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι. Να ξεκινήσουμε, να πιέσουμε και να δείξουμε ότι θέλουμε περισσότερο το παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχαμε κακό διάστημα και πλησίασε η ΑΕΚ. Στο τρίτο δεκάλεπτο βρεθήκαμε οκτώ πόντους πίσω, αλλά παίξαμε ως ομάδα βγάζοντας ενέργεια και είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη εν όψει της συνέχειας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης