Στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη τέθηκε και πάλι ο Νικ Καλάθης, ο οποίος έβγαλε κανονικά την προπόνηση και δήλωσε έτοιμος για τον τέταρτο ημιτελικό του Παναθηναϊκού με τον Άρη, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο Αλεξάνδρειο.

Ο γκαρντ των «πρασίνων» είχε απουσιάσει από το τρίτο παιχνίδι της σειράς με ενοχλήσεις στην κνήμη, αλλά μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, οι οποίες ήταν «καθαρές», ενσωματώθηκε και πάλι στην αποστολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια στιγμή, εκτός προπόνησης λόγω πειθαρχικού παραπτώματος έμειναν οι Τζέιμς Γκιστ, Μαρκίζ Χέινς και Τζέιμς Φελντέιν.

Οι τρεις «πράσινοι» παραβίασαν το ωράριο μετά το τρίτο παιχνίδι και ξενύχτησαν διασκεδάζοντας σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, γεγονός που προκάλεσε τον εκνευρισμό του Αργύρη Πεδουλάκη.

Μάλιστα οι τρεις τους είχαν υποπέσει στο ίδιο παράπτωμα και παραμονή του τρίτου αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τιμωρία που θα επιβληθεί στους Γκιστ, Χέινς και Φελντέιν δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη, αν και το πιθανότερο είναι να τους επιβληθεί πρόστιμο, καθώς με τους Γιάνκοβιτς και Παπαγιάννη τραυματίες ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν έχει την πολυτέλεια για νέες απουσίες (σ.σ. αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα αγωνιστούν αύριο), στην προσπάθεια των «πράσινων» να «καθαρίσουν» τη σειρά με τον Άρη (είναι στο 2-1) και να προκριθούν στους τελικούς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης