Ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια από τους παίκτες ζήτησε ο τεχνικός των «πρασίνων», Σάσα Τζόρτζεβιτς, μετά τη λήξη της νικηφόρας αναμέτρησης κόντρα στη Ζιέλονα Γκόρα, ενώ παράλληλα δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πρόκρισή του Παναθηναϊκού στο Top 16.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εικόνας μας και ειδικά την άμυνα που είναι το σήμα κατατεθέν μας. Ασφαλώς είμαι ικανοποιημένος με την πρόκριση που ήταν ο πρώτος και μικρός μας στόχος. Το κάναμε λίγο αργότερα από όσο περιμέναμε, αλλά έτσι είναι η διοργάνωση φέτος. Η Ζιέλονα Γκόρα είχε δύο σημαντικές απουσίες και το εκμεταλλευτήκαμε, καθώς ήμασταν εξαιρετικοί, ειδικά στο κοντά στο καλάθι», σχολίασε ο προπονητής του «τριφυλλιού» για την αναμέτρηση με τους Πολωνούς και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να κάνουμε άλλη μία νίκη στο Κάουνας, αλλά το πιο σημαντικό για εμάς είναι το ματς με τον ΠΑΟΚ. Σε αυτό το παιχνίδι θέλουμε τον κόσμο να έρθει  να μας στηρίξει. Για μας αυτό είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι».

Για το τι περιμένει από την ομάδα του στη συνέχεια, ο Τζόρτζεβιτς δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες του: «Θέλω να γίνει η ομάδα όπως την ονειρεύομαι. Ακόμη έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, αλλά μου αρέσουν πολλά από αυτά που βλέπω, όπως η διάθεση και η θυσία στην άμυνα. Δε σταματάμε εδώ και συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Η άμυνά μας βελτιώνεται και αυτό βοηθά και την επίθεση, καθώς από την άμυνα αποκτάς πίστη και αυτοπεποίθηση και αυτά βγαίνουν στην επίθεση. Μου αρέσει ότι είδα παίκτες να απολαμβάνουν το παιχνίδι».

Για το που μπορεί να φτάσει ο Παναθηναϊκός στη διοργάνωση: «Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε τώρα. Πρέπει να θυμόμαστε τα παιχνίδια που δεν ήμασταν τόσο καλοί. Το έχω πει πολλές φορές και μπορεί να γίνομαι κουραστικός και βαρετός, αλλά είναι πολύ σημαντική η ένταση των προπονήσεων αυτές τις τέσσερις εβδομάδες.  Οι παίκτες δένουν μπασκετικά και μερικά πράγματα έρχονται πιο εύκολα. Ξέρουμε τα δυνατά μας σημεία και κρύβουμε τις αδυναμίες. Εχουμε έξυπνους παίκτες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης