Ο Μανόλο Χιμένεθ παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό της Βαλένθια «Gestiona Radio Valencia» και ανάφερε ότι θέλει να φέρει στην ΑΕΚ τον Άλβαρο Νεγρέδο. Ο Ισπανός προπονητής της Ένωσης σημείωσε ότι αν ο Δημήτρης Μελισσανίδης θελήσει μπορεί να φέρει τον Ισπανό στράικερ στην Ελλάδα.

«Είναι μία περίπλοκη περίπτωση αλλά πρέπει να την μεταβιβάσω απευθείας στον πρόεδρο της ΑΕΚ. Αυτός αν θέλει, μπορεί! Σας ξαναλέω πως πρόκειται για μια περίπλοκη υπόθεση, είναι ένας παίκτης τον οποίο δεν έχω ζητήσει αλλά τον έχω στο μυαλό μου», είπε αρχικά ο Χιμένεθ και αναφέρθηκε στο μεγάλο κασέ του παίκτη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μακάρι να είχαμε τα χρήματα. Όλοι οι καλοί παίκτες είναι ευπρόσδεκτοι. Ο Νεγρέδο θα δώσει τεράστια βοήθεια στην ομάδα. Αν είχα την ευκαιρία να τον πάρω, φυσικά και θα το έκανα».

Για την κοινή θητεία τους στην Σεβίλλη, επεσήμανε: «Επέμενα πολύ να έρθει στη Σεβίλλη. Του είχα πει ότι θα είναι ο βασικός σέντερ φορ στην ομάδα και δεν έκανα λάθος. Ο Νεγρέδο είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για οποιαδήποτε ομάδα εφόσον βρίσκεται στο 100%».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης