Με γκολ του Μάνταλου στο 57’ η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Πανιώνιου στο ΟΑΚΑ και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα των πλέι οφ της Super League, καθώς ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική του μίνι-πρωταθλήματος.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ένωση γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό, σε ένα ματς που αγωνίστηκε με τον άμεσο συνεργάτη του Στέλιου Μανωλά, Νίκο Παναγιωτάρα, καθώς ο Έλληνας τεχνικός αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να πιέσει από την αρχή, όμως ο Πανιώνιος έδειξε πως θα αποτελέσει δύσκολο εμπόδιο. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έκλεισε τους διαδρόμου προς την εστία του Διούδη, δυσκολεύοντας αρκετά την ανάπτυξη των γηπεδούχων.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους δημιουργήθηκε με καρφωτή κεφαλιά του Αραβίδη, η οποία απομακρύνθηκε σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα του Πανιώνιου. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Μπακασέτα να υποχρεώνει τον Ανέστη σε απόκρουση, ενώ ο κίπερ της ΑΕΚ είπε «όχι» στο 27’ και στο δυνατό σουτ του Καρίμ Ανσαριφάρντ από μακριά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος η Ένωση πίεσε αρκετά τον Πανιώνιο και απείλησε αρχικά στο 53’ με τον Πλατέλλα να σουτάρει άουτ. Στο 57’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Μάνταλου, ενώ λίγο μετά πέτυχαντο γκολ. Ο Πλατέλλας σέντραρε, ο Γιόχανσον έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω και ο Μάνταλος με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα!

Στο 75’ ο Γιόχανσον έβγαλε τετ-α-τετ τον Τζεμπούρ, ο οποίος νικήθηκε από τον Διούδη, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας των «κυανέρυθρων» εξουδετέρωσε το σουτ του Πλατέλλα. Η τελευταία ευκαιρία για τον Πανιώνιο καταγράφηκε με σουτ του Μπακασέτα, το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Ανέστης.

Πριν την έναρξη του αγώνα οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγύρισαν μπροστά στο κοινό τους για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΑΕΚ – Πανιώνιος 1-0 (Novasports 1)

Γκολ: 57′ Μάνταλος

Κίτρινες κάρτες:
Τζεμπούρ, Γιόχανσον – Μασούρας, Σιώπης, Βλάχος

Κόκκινες κάρτες:


ΑΕΚ (Νίκος Παναγιωτάρας):
Ανέστης, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πλατέλλας (90′ Ττζανετόπουλος), Αραβίδης (71′ Κορδέρο), Τζεμπούρ (84′ Πέκχαρτ).

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Διούδης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος (61′ Καραμάνος), Σιώπης (89′ Καθάριος), Χαλκιαδάκης, Μπακασέτας, Μασούρας (65′ Μπαργκάν), Ανσαριφάρντ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης