Εξελίξεις υπήρξαν την Πέμπτη στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ, με την Περιφέρεια Αττικής να εγκίνει την υπογειοποίηση της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου.

Αυτό φυσικά είναι θετική είδηση για τους ανιθρώπους της Ένωσης, καθώς θεωρείται ως μία από τις πιο σημαντικές προϋπόθεσεις, αν όχι η σημαντικότερη, για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να εκδοθεί η άδεια κατασκευής της «Αγιάς Σοφιάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εγκριση της μελέτης «Ταπείνωση και κάλυψη οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια» εστάλη σήμερα από την Περιφέρεια στην «Δικέφαλος 1924» και αποτελούσε το βασικό αντικείμενο της συνάντησης που είχε γίνει πριν απο ένα χρόνο, στις 13/10/2015. Ηταν τότε που ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε πει την ατάκα «Δούρου Αρένα».

Στην τελευταία παράγραφο του εγγράφου της Περιφέρειας αναφέρονται τα εξής: «Κατά συνέπεια με την έγκριση της Προμελέτης έχουν καθοριστεί τα υψόμετρα της οδού. Η οριστική μελέτη του έργου “Ταπείνωση και κάλυψη τμήματος οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια” θα εγκριθεί και παραληφθεί μετά την οριστικοποίηση των υψομέτρων κατασκευής του Κέντρου Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» με την έκδοση της οικοδομικής αδείας».

Μετά από την εξέλιξη αυτή, στην ΑΕΚ επικρατεί ικανοποίηση τόσο για τη στάση της Ρ. Δούρου, όσο και των Αντιπεριφερειάρχη κ. Καραμάνου, αλλά και του αρμόδιου Διευθυντή κ. Φλώρου, χάρη στις ενέργειες των οποίων πήγαν όλα κατ΄ευχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης