Με τον Ράφικ Τζεμπούρ να βγάζει χωρίς πρόβλημα το πρόγραμμα προπόνησης, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Εκτός διπλού έμεινε ο Ρόναλντ Βάργκας, ωστόσο αυτό έγινε για προληπτικούς λόγους. Έτσι, οι μοναδικοί απόντες από την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Super League (Κυριακή, 19:30) είναι οι Μπαρόχα, Κορδέρο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τον πρώτο, ο Γιάννης Ανέστης έχει ήδη αποδειχθεί άξιος αντικαταστάτης και όταν επιστρέψει ο Βενεζουελάνος, το πρόβλημα θα μετατοπιστεί στις πλάτες του Πογέτ.

Σύντομα ο Ουρουγουανός θα κληθεί να λύσει αυτόν τον γρίφο, καθώς ο Μπαρόχα έχει ανεβάσει ρυθμούς, φόρεσε γάντια και μια από αυτές τις ημέρες θα κάνει ακτινογραφία για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται το μικρό δάκτυλο του δεξιού χεριού, που τον έχει αφήσει εκτός εδώ και περίπου ένα μήνα.

Η περίπτωση του Κορδέρο είναι διαφορετική καθώς ο Ισπανός είναι αναπληρωματικός, όμως η απουσία του διαμορφώνει το πλαίσιο για εξελίξεις. Συγκεκριμένα, στο ματς με τον Ατρόμητο (21η αγωνιστική) θα εκτίσει ποινή αποκλεισμού ο Αντρέ Σιμόες που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Αυτό σημαίνει ότι προ των πυλών της ενδεκάδας βρίσκεται ο Ανταμ Τζανετόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Φουλάρει» για τον Ορλάντο Σα

Κατά τα άλλα, η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου έχει αρχίσει. Από τα ονόματα που έχουν «παρελάσει» μέσω δημοσιευμάτων, πιο σοβαρή περίπτωση απ΄όλες δείχνει αυτή του Ορλάντο Σα.

Ο Πορτογάλος δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Ρέντινγκ, Μπράιαν ΜακΝτέρμοτ, έχει ελάχιστη συμμετοχή τους τελευταίους δύο μήνες, ενώ παράλληλα τον θέλει για βασικό ο Πογέτ.

Στην ΑΕΚ δουλεύουν την υπόθεση αυτή και είναι αποφασισμένοι να περιμένουν έως την τελευταία στιγμή. Άλλωστε, σε τέτοιες περιπτώσεις ο χρόνος κυλά πάντα υπέρ του ενδιαφερόμενου, αφού καμία ομάδα δεν θέλει να κρατάει δέσμιο (και κυρίως να πληρώνει) έναν παίκτη που δεν υπολογίζεται από τον προπονητή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης