Στην ομάδα Κ-20 ξέσπασε η ΑΕΚ, έπειτα από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών. Κατά τη διάρκεια οικογενειακού φιλικού, οι άνδρες, χωρίς να ιδρώσουν, «φιλοδώρησαν» τους νέους με 4 γκολ.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό με τον Ραφίκ Τζεμπούρ, έπειτα από σέντρα του Μπουονανότε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 35′ ήταν η σειρά του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού να περάσει από τον ρόλο του δημιουργού σε αυτόν του εκτελεστή και να διπλασιάσει τα τέρματα της «Ένωσης».

Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, ο Μιγκέλ Κορδέρο έγραψε το 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε με κεφαλιά του Κρισάντους, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπουονανότε στο 65’, ενώ στο 77’ είχε δοκάρι ο Πλατέλλας. 

Οι συνθέσεις:

AEK (Γκουστάβο Πογέτ): Ανέστης (60’ Καραγκιολίδης), Μπακάκης, Αρθο, Φαγιέ, Πεταυράκης, Κορδέρο (60’ Ανδρεόπουλος), Γροντής (60’ Κρισάντους), Πλατέλλας, Ανάκογλου, Μπουονανότε, Τζεμπούρ 

ΑΕΚ Κ-20 (Στέλιος Μανωλάς): Πάντος, Παπάζογλου, Μαρκοπουλιώτης, Γραμματίκας, Γιαννούτσος, Καρβουνίδης, Λίτσι, Τζάθας, Τσέλιος, Βλαχομήτρος, Κυριαζής 

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Παπαδόπουλος (τερμ.), Κοφσανίδης, Ασπρογιάννης, Ντομπριβόγιε, Πεχλιβανίδης, Ψάνης, Πογοσιάν, Σπηλιώτης, Αντωνίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης