Μπορεί μετά τη χθεσινή σύσκεψη της ΑΕΚ να εκφράστηκε η στήριξη της διοίκησης στο πρόσωπο του Τιμούρ Κετσπάγια, ωστόσο στην «Ένωση» έχουν ξεκινήσει ήδη την προεργασία αναφορικά με τον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Γεωργιανό.

Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», στο τραπέζι έπεσε το όνομα του Ισπανού Πάκο Χέμεθ, ο οποίος είχε ακουστεί και το καλοκαίρι, ενώ πάντα στα υπ’ όψιν είναι και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χέμεθ απολύθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου από τη Γρανάδα και φέρεται να έχει ήδη επαφή με την ΑΕΚ. Ο 48χρονος είχε κάνει πολύ καλή δουλειά στη Ράγιο Βαγεκάνο, όπου εργάστηκε από το 2012 μέχρι τον περασμένο Μάιο. Τότε αποχώρησε, καθώς η Ράγιο υποβιβάστηκε στη Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο είχε απασχολήσει την «Ένωση» και το 2012. Ο Πορτογάλος είναι ελεύθερος από τον Μάιο, όταν αποχώρησε από την Γκιμαράες. Έχει εργαστεί ως προπονητής σε Ολιανένσε, Ακαντέμικα και Μπράγκα, ενώ ήταν και βοηθός στη Σταντάρ Λιέγης. Στην Ελλάδα συστήθηκε ως ποδοσφαιριστής, καθώς αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ από το 2008 μέχρι το 2010, ενώ πρόσφατα προτάθηκε στον Ατρόμητο. Το κασέ του κρίθηκε υψηλό και έτσι η συνεργασία του με την ομάδα του Περιστερίου δεν πραγματοποιήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης