Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την εν Ελλάδι προετοιμασία της για τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα με την Αούστρια Βιέννης, στον οποίο η ομάδα του Χιμένεθ θα παίξει για δύο αποτελέσματα, καθώς προκρίνεται εκτός από νίκη και με ισοπαλία.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς της Πέμπτης στην οποία συμπεριελήφθη ο Γιάννης Ανέστης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα εκτός αυτής τέθηκε ο Τσόσιτς ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα συνεχίσει την θεραπεία του.

Στα της προπόνησης ο Λαμπρόπουλος, ο οποίος δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Μπάρκας. Ο Ανδρέας Βλαχομήτρος υπέστη διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο.

Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης στις 10.45 με πτήση τσάρτερ και θα προπονηθεί στο «Ερνστ Χάπελ» στις 20:00 ώρα Ελλάδας, ενώ νωρίτερα στις 19:15 θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Σέρχιο Αραούχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι 21 ποδοσφαιριστές της αποστολής είναι οι: Τσιντώτας, Ανέστης, Ντούνης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Κονέ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Αραούχο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης