Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η εκδίκηση της υπόθεσης του Ολυμπιακού αναφορικά με τα όσα εκτυλίχθηκαν στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, στο Καραϊσκάκη.

Η διαδικασία άρχισε στις 14:00 και ολοκληρώθηκε μετά από, περίπου, 1,5 ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έδωσε διορία για κατάθεση υπομνημάτων μέχρι τη Δευτέρα 24/4 στις 11:00, καθώς δεν επέτρεψε στους δικηγόρους τις αγορεύσεις, με την απόφαση, πλέον, να αναμένεται από την Τρίτη και μετά.

Αυτό που προκύπτει, σε πρώτη φάση, είναι πως η κατάθεση-φωτιά του β’ παρατηρητή και μάρτυρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Περικλή Λασκαράκη, είναι ιδιαίτερα επιβαρυντική για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι, ωστόσο, δια στόματος Κώστα Καραπαπά, εξέφρασαν την οργισμένη αντίδρασή τους σε όσα κατήγγειλε.

Φραστικό επεισόδιο Θεοδωρίδη-Δημητριάδη

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι πριν την έναρξη της εκδίκασης έξω από την Πειθαρχική οι Σάββας Θεοδωρίδης και Βασίλης Δημητριάδης είχαν σοβαρό φραστικό επεισόδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα ο εκ των αντιπροέδρων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, επιτέθηκε λεκτικά στον Περικλή Λασκαράκη (σ.σ.: ήταν δεύτερος παρατηρητής στον ημιτελικό Κυπέλλου και έδωσε το «παρών» στην Πειθαρχική), λέγοντάς του: «Θα δεις τι θα σε κάνω εγώ μέσα. Είχες και το θράσος να έρθεις εδώ…».

Σε εκείνο το σημείο επενέβη ο Βασίλης Δημητριάδης, που είχε κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας για λογαριασμό της ΑΕΚ,αναφέροντας στον Θεοδωρίδη: «Για να πει την αλήθεια ήρθε».

Ο ισχυρός άνδρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ απευθυνόμενος στον παλαίμαχο επιθετικό της ΑΕΚ, είπε: «Tι μιλάς εσύ, ρε καραγκιόζη; Εσύ ξέρεις τη δουλειά σου, να κλειδώνεσαι μαζί με τους διαιτητές»» και κάπου εκεί… άναψαν τα αίματα, με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης να λέει στον Σάββα: «Κάνε μας τη χάρη. Φύγε από εδώ, μωρή πατσαβούρα».

«Καλά, άντε να πάρεις το χαρτζιλίκι σου τώρα», του είπε ο Σάββας και σε εκείνο το σημείο οι τόνοι έπεσαν, αφού μπήκαν στη μέση οι πιο ψύχραιμοι και δεν επέτρεψαν στους δύο άνδρες να έρθουν πιο κοντά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης