Eξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε απέναντι στην Κέρκυρα η ΑΕΚ, η οποία συνέτριψε με 5-0 σκορ τους Φαιακες στο ΟΑΚΑ, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους της.

Mε αυτό το τρίποντο η Ένωση εξασφάλισε την παρουσία της στα πλέι οφ της Super League, καθώς η Ξάνθη, που την καταδίωκε, την ίδια ώρα άφηνε βαθμούς στην Τρίπολη (0-0 με τον Αστέρα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από δύο γκολ πέτυχαν οι Μπακασέτας (23΄,54΄), Πέκχαρτ, ενώ σκόραρε και ο Ντίντακ (42΄) για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, που, όπως μαρτυρά και το σκορ, ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο εκτεταμένο rotation που πραγματοποίησε ο Χιμένεθ, τόσο λόγω τιμωριών όσο και ενόψει Ολυμπιακού, είναι προφανές πως αυτοί που έπαιξαν «άρπαξαν» την ευκαιρία.

Με 16-0 τελικές στο πρώτο 45λεπτο η ΑΕΚ ήταν καταιγιστική και καθάρισε εύκολα το ματς, βγάζοντας και κάποιες πολύ καλές φάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 23΄ ο Τάσος Μπακασέτας άνοιξε το σκορ μετά από ατομική προσπάθεια και ασίστ του Βάργκας.

Στο 39΄ ο Γκάλο σέντραρε από δεξιά και ο Πέκχαρτ στο «πίσω» δοκάρι σημείωσε το 8ο φετινό του γκολ στη Super League.

Στο 42΄ ο Ντίντακ με διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής έγραψε το 3-0 και το αφιέρωσε στην έγγυο σύζυγό του.

Στο 54΄ ο Μπακασέτας μετά από παράλληλη μπαλιά του Γιόχανσον σκόραρε για δεύτερη φορά, ενώ ο Τόμας Πέκχαρτ διαμόρφωσε το τελικό 5-0 με κεφαλιά από σέντρα του Βάεργκας στο 70΄.

Μάλιστα στο εν λόγω ματς επανεμφανίστηκε και ο Τσιγκρίνσκι που δηλώνει «παρών» ενόψει του ημιτελικού της Μ. Πέμπτης και γενικά η ΑΕΚ πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο Φάληρο.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο (67’ Μπακάκης), Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ (61’ Βινίσιους), Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Βάργκας, Πατίτο (72’ Χριστοδουλόπουλος), Μπακασέτας, Πέκχαρτ

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ζαραδούκας, Σιόντης, Ιωάννου, Βενέτης, Νίκιτς (46’ Ανδρεόπουλος), Σπίνουλας, Ζορμπάς, Κόντος (46’ Γεωργίου), Γεωργακόπουλος (70′ Ντουαλά), Επστάιν

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης