Για πρώτη φορά στην ιστορία, άλμπουμ Έλληνα καλλιτέχνη στα 10 πρώτα του Ηνωμένου Βασιλείου! Η Μαρίνα Σάττι συνεχίζει να σαρώνει στα παγκόσμια charts, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Το νέο της άλμπουμ «P.O.P.» που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο Νο8 των 10 δημοφιλέστερων νέων άλμπουμ παγκοσμίως, ανάμεσα σε ονόματα όπως η Billie Eilish, ο ZAYN και ο Childish Gambino, με τη Μαρίνα να αποτελεί την πρώτη Ελληνίδα που καταφέρνει να «εισβάλλει» στο συγκεκριμένο chart.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για πρώτη φορά όμως στην ιστορία της δισκογραφίας συναντάμε Έλληνα και στο Top10 του Top Albums Debut UK, και μάλιστα με 100% ελληνόφωνα τραγούδια. Σύμφωνα με το Spotify, το “P.O.P.” της Μαρίνας Σάττι ήταν το 10ο δημοφιλέστερο σε streams νέο album στο Ηνωμένο Βασίλειο, για το τριήμερο 17-19 Μαΐου.

Στην Ελλάδα, η Μαρίνα Σάττι συνεχίζει να βρίσκεται στο Νο1 των YouTube Trends με το «LALALALA» (2,5 εκατομμύρια προβολές σε 1 εβδομάδα), ενώ το «ZARI» ήταν το Νο1 τραγούδι σε streams στο Spotify για την εβδομάδα που πέρασε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγες μέρες πριν, η Μαρίνα Σάττι έγινε η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε στο Νο1 του «Daily Top Artists Greece» chart στο Spotify, αλλά και η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε ταυτόχρονα τόσο στο Νο1, το Νο2 και το Νο3 του ημερήσιου Spotify Top200, όσο και των YouTube trends στην Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο του «LALALALA»:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης