Ο Πανιώνιος επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League. Η αναμέτρηση κρίθηκε με το γκολ του Μασούρα στο 41ο λεπτό του αγώνα.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 14ο λεπτό. Ο Βιγιάλμπα σούταρε έξω από την περιοχή αλλά ο Μπαρόχα με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα, ενώ επτά λεπτά μετά ο Πλατέλλας γύρισε από τα αριστερά, ο Μπουονανότε επεχείρησε να σκοράρει στην κίνηση αλλά το σουτ του πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Γιαννιώτη.

Στο 23ο λεπτό ο Μπαρμπόσα σούταρε από το ύψος του πέναλτι αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στην επόμενη καλή στιγμή ο Πανιώνιος πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μασούρας έπιασε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής και σημείωσε το 1-0.

Στο δεύτερο λεπτό του δεύτερου μέρους ο Χαλκιαδάκης σούταρε, ο Μπαρόχα απέκρουσε, στη συνέχεια ο Μπαργκάν δεν σημάδεψε σωστά. Δύο λεπτά αργότερα, η ΑΕΚ έχασε τη δική της ευκαιρία με τον Αραβίδη, όμως μέχρι το τέλος το 1-0 δεν άλλαξε.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πανιώνιος – ΑΕΚ 1-0 (Novasports 2)

Γκολ: 41′ Μασούρας

Κίτρινες κάρτες: Ζουκουλίνι

Κόκκινες κάρτες:

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιαννιώτης, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Ρισβάνης (71′ Πατσατζόγλου), Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας, Χαλκιαδάκης (86′ Πινιώτης), Μπαργκάν, Βιγιάλμπα (66′ Ποζατζίδης).

ΑΕΚ (Νίκος Παναγιωτάρας):
Μπαρόχα, Μπακάκης (86′ Βλαχομήτρος), Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Κορδέρο, Σουκουλίνι (46′ Γαλανόπουλος), Πλατέλλας (68′ Βασιλαντωνόπουλος), Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Αραβίδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης