Με την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πανθρακικό πέφτει σήμερα η αυλαία της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Oι δύο ομάδες κοντράρονται απόψε στο ΟΑΚΑ (19.30, NOVA 1), με τους «κιτρινόμαυρους», που άλλωστε είναι το μεγάλο φαβορί του ματς, να ψάχνουν το τρίποντο προκειμένου να αυξήσουν τη διαφορά από τον τρίτο Παναθηναϊκό στους οκτώ βαθμούς, αφού ένας από τους στόχους τους είναι να ξεκινήσουν τα πλέι οφ έχοντας τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά από τις υπόλοιπες τρεις ομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αντίπερα όχθη ο Πανθρακικός μολονότι βρίσκεται με το ένα πόδι στη Football League θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για την παραμονή του και γι΄αυτόν τον λόγο θα παλέψει το παιχνίδι.

Ο Γκουστάβο Πογέτ στο ματς με τους «πράσινους» δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Ντιντάκ, Μπαρμπόζα, Βάργκας και Τζεμπούρ, αλλά ούτε και τους τραυματίες Μπακάκης, Σουκουλίνι.

Την αποστολή της Ένωσης αποτελούν οι Ανέστης, Μπαρόχα, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Σοϊλέδης, Κορδέρο, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πλατέλλας, Βλαχομήτρος, Μπουονανότε, Πέκχαρτ, Αραβίδης και Κρισάντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Χατζηνικολάου θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μεχία, Ροζέριο, Χαβίτο, Νικόλτση, Γιούδα, Ζδράβο, Ρούσσου και Τζάνη, ενώ αντίθετα επιστρέφουν στην αποστολή της ομάδας οι Μελίσσης, Χρήστου και Χασομέρης.

Ο Έλληνας τεχνικός πήρε μαζί του στην Αθήνα τους, Αθανασιάδη, Τζελέπη, Παπαγεωργίου, Μπουγαΐδη, Μελίσση, Ποτουρίδη, Πεταυράκη, Χρήστου, Λαδάκη, Ηλιάδη, Τσιάρα, Γαβριηλίδη, Μπαϊκαρά, Φωτάκη, Μουδούρογλου, Ντιγκινί, Χασομέρη και Ίγκορ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης