Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Μίλαν στο ΟΑΚΑ (20.00, Cosmote Sport 2) σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη σημασία, καθώς η «Ένωση» ετοιμάζεται να διεκδικήσει την πρόκρισή της στους «32» του Europa League μπροστά σε περισσότερους από 50.000 οπαδούς της.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα. Ο Ισπανός τεχνικός πρόκειται να εμπιστευτεί τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, ενώ μπροστά του θα ξεκινήσουν οι Μπακάκης, Βράνιες, αλλά και ο Τσόσιτς, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Στα «φτερά» θα βρίσκονται οι Γκάλο και Λόπες, με τους Σιμόες και Γιόχανσον στον άξονα, ενώ δύο θέσεις διεκδικούν οι Χριστοδουλόπουλος, Λιβάια και Αραούχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Γιαννούτσος, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλος, Βλαχομήτρος, Μπακασέτας, Τζανετόπουλος και Γιακουμάκης.

Εκτός έμειναν οι Τσιγκρίνσκι, Κονέ, Κλωναρίδης καθώς και ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση μετά τη ρήξη χιαστών.

Για τη Μίλαν, στο αρχικό σχήμα πρόκειται να βρεθούν οι Ντοναρούμα, Μπονούτσι, Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Αμπάτε, Μοντολίβο, Λοκατέλι, Μπορίνι, Τσαλχάνογλου, Κουτρόνε, Σίλβα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης