Ο Ζοσέ Μοράις τόνισε ότι είναι περήφανος για τους παίκτες του μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρέπει να αποδεχτούμε το αποτέλεσμα. Ακόμα και αν δεν είναι δίκαιο, με βάση όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα έκανε καλή δουλειά. Προφανώς έχουμε πράγματα που πρέπει να κάνουμε καλύτερα και να βελτιωθούμε στην ποιότητα του παιχνιδιού μας.

Σήμερα παίξαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, μια καλή ομάδα, ένα εκτός έδρας παιχνίδι, σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και για αυτά που έκαναν. Με λίγο περισσότερη ακρίβεια θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Ας κερδίσουμε την επόμενη αγωνιστική και ας αφήσουμε τον κόσμο να κρίνει αν η μπάλα ήταν μέσα ή όχι πριν το γκολ και στο κόρνερ που δόθηκε, το οποίο έκρινε το αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχουμε χρόνο για να βελτιώσουμε πράγματα και να μειώσουμε την απόσταση από την βαθμολογία. Κάναμε καλή δουλειά, το σημείο που δεχθήκαμε τον γκολ ήταν σημείο ελλείψεις συγκέντρωσης, συνήθως δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα. Το γκολ ήρθε από ένα κόρνερ, ο κόσμος συζητάει αν ήταν ή όχι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης