Το βραβείο του MVP της 7ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Βαγγέλη Πλατέλλα της ΑΕΚ, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League Ελλάδα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Τη βράβευση πραγματοποίησε ο Σταμάτης Μπάκνης, εκ των χορηγών της ΠΑΕ.

Μετά τη βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ δήλωσε: «Είναι μεγάλη δικαίωση για μένα. Είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις ένα τέτοιο βραβείο κι ευχαριστώ πολύ αυτούς που με ψήφισαν και τη Super League. Σ’ εκείνο το παιχνίδι ήταν σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα νίκησε. Σίγουρα όταν πετυχαίνεις δύο γκολ είναι πολύ σημαντικό για να βοηθάς την ομάδα σου και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

– Από εκείνο το ματς έχουν αλλάξει πολλά στην ΑΕΚ. Πόσο έχουν επηρεάσει την ομάδα σου αυτές οι αλλαγές;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σίγουρα όταν αλλάζει ένας προπονητής δεν είναι ό,τι καλύτερο για τους παίκτες, επειδή προσπαθούν να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία του. Εμείς, όμως, αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε και να πάμε την ομάδα ψηλά».

– Η ΑΕΚ μπορεί να καλύψει τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας;

«Όταν είσαι η ΑΕΚ, είσαι μεγάλη ομάδα και πρέπει να παλέψεις ως το τέλος, σε όλα τα παιχνίδια. Είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά».

Από τη μεριά του ο κ. Μπάκνης είπε: «Είναι πολύ σημαντικό που βράβευσα τον Βαγγέλη Πλατέλλα, γιατί ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι και αγωνιστής. Σήμερα, μάλιστα, είναι και ιδιαίτερη μέρα, αφού έχει τα γενέθλιά του. Περιμένουμε η ΑΕΚ να είναι καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι και ευχόμαστε να τη δούμε πολύ ψηλά, εκεί που της αξίζει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης