Την πρώτη τους συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησαν σήμερα οι παίκτες και το τεχνικό επιτελειό της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Απόντες ήταν οι Γκάλο, Σιμόες, Αραβίδης, Μάνταλος που έχουν επιπλέον άδεια, αλλά και οι Τζεμπούρ, Σοϊλέδης, Φαγέ, Μπουονανότε καθώς ειδοποιήθηκαν ότι δεν υπολογίζονται και βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα. Οι παίκτες θα περάσουν εργομετρικά τεστ σε δύο γκρουπ, Δευτέρα και Τριτη, ενώ την Τετάρτη η αποστολή αναχωρεί για την Πολωνία όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

«Είχα την τύχη να αγωνιστώ στην ΑΕΚ ως ποδοσφαιριστής. Δεν είναι άγνωστο το περιβάλλον. Αυτό που θέλω, είναι στο τέλος της χρονιάς να έχουμε πετύχει τους στόχους μας. Τώρα, πρέπει να δουλέψουμε πολύ και να ετοιμάσουμε την ομάδα. Οι υποχρεώσεις μας ξεκινούν πολύ γρήγορα και δυστυχώς, δεν έχουμε πολύ χρόνο» ήταν τα πρώτα λόγια του Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο νέος προπονητής της ομάδας πρόσθεσε: «Πρώτος στόχος είναι η Ευρώπη. Η ΑΕΚ έχει λείψει από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε στους ομίλους του Europa League. Έχουμε κάποιους στόχους και πρέπει να είμαστε σίγουροι για αυτούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Το θετικό είναι ότι κρατήσαμε τον κορμό της περσινής ομάδας, που κατέκτησε το Κύπελλο και θεωρώ πως ήταν μια επιτυχημένη σεζόν. Φέτος, θέλω να κάνουμε κάτι καλύτερο. Να δείξουμε στον κόσμο αυτά που περιμένει να δει. Όσο πιο γρήγορα έρθουν οι παίκτες που θέλουμε, τόσο το καλύτερο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης